top of page
31790531_209460646312048_599798747743911
Lucia's 1.jpg

De kleine koffiezaak Lucia's is ontstaan door mijn onvoorwaardelijke liefde voor horeca...

en wordt ondersteund door mijn sympathie voor de buurtbewoners, de mensen die dagelijks passeren en in de buurt werken, en voor de studenten die al eens nood hebben aan een gezonde hap.

Met uitermate veel passie wil ik graag een blijvertje zijn op de gezellige hoek van de Prinsesstraat en de Keizerstraat.

 

De voldoening om mijn klanten blij te maken is een missie op zich, vandaar dat de kleine zaak kleine, eenvoudige maar vooral dagverse gerechten brengt.  Je kan er genieten van echte homemade cake, een lekkere Nespresso of heerlijke Or tea.

In de zomer kan je terecht op het terrasje voor lekkere originele versnaperingen.

Hier is nog niet alles mee gezegd, want daarnaast, als aanvulling, is er Lucia's homecooking. Lucia's kan bij u thuis een diner van klassiek Frans-Belgische keuken met zuiderse en oosterse invloeden verzorgen, dit vanaf 8 personen. U kan zich dan voltijds met uw gasten bezig houden, geen gedoe van boodschappen doen, voorbereiden en dergelijke meer, net alsof u op restaurant bent maar dan in uw eigen interieur! 

 

 

Verder, kan ook de verzorging van een walking dinner of ander feestje steeds besproken worden via info@lucias.be of 0499/700.687


 

Zin om toch nog meer te weten kom u dan zelf overtuigen bij Lucia's!

bottom of page