top of page

Tijd om de benen te strekken!

Bijgewerkt op: 20 feb. 2023


USAB stelde een wandelzoektocht samen, voor studenten, personeel en alle andere geïnteresseerden. Je kan deelnemen tot en met 19/5/2023.

De zoektocht start aan de Prinsstraat 13, het ‘Hof Van Liere’. Doorheen de wandeling loop je langs plaatsen die gelinkt zijn aan armoede, vroeger of nu. Verschillende thema’s komen aan bod, zoals onderwijs, huisvesting, vrije tijd, werk, inkomen, materiële hulpverlening, gezondheidszorg, … De zoektocht eindigt met een bezoek aan de fototentoonstelling i.h.k.v. 50 jaar Centrum Kauwenberg. Deelname is gratis, maar je mag vrijblijvend een gift doen voor deze vereniging waar armen het woord nemen (info via het wedstrijdreglement). Er zijn leuke prijzen te winnen:

  • een bon van 200 euro van Global Travels

  • een smartphone t.w.v. 109 euro (zonder simkaart)

  • een etentje (aperitief, lunch en drank) voor 2 personen in de Universiteitsclub

  • onder de overige deelnemers verloten we: handdoeken van Olivier Strelli (4 in totaal), een reisstekker (3 in totaal), een strandlaken (10 in totaal), een bestekset (2 in totaal), een rugzak, een plakbandhouder, en een lunchbox

Op woensdagavond 24 mei 2023 om 19 uur in het “Agora Caffee” (Grote Kauwenberg 2, 2000 Antwerpen) worden de prijzen uitgereikt.

Hieronder kan je het wedstrijdreglement en alle nodige documenten raadplegen.

  • Wandelzoektocht: info en wedstrijdreglement

  • USAB wandelzoektocht: route en vragen22 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page