top of page

Vervolg vergadering Buurtcomité : Overlast nachtlawaai aanpakken met technologie?

Bijgewerkt op: 15 dec. 2021

Dat nachtlawaai een belangrijke bron van ergernis is in onze wijk hebben we met stip genoteerd en willen samen met specialisten en de Stad Antwerpen naar oplossingen zoeken en hebben jou hiervoor nodig!


VERVOLG vergadering Buurtcomité Stadscampus - Project 'Nachtlawaai'


Tijdens onze buurtvergadering onlangs hebben we naar jullie 'Overlast Top 5' gevraagd. Ondertussen heeft de Politie alvast hun handhaving inzake foutparkeerders hoog in hun prioriteitenlijst gezet, maar nachtlawaai stond quasi op nummer 1 en daarom willen we samen met Stad Antwerpen, Schepen Marinower en projectbeheerder dienst Innovatie Miel van Opstal een technologisch project opzetten in onze wijk om de overlast van nachtlawaai aan te pakken en daarvoor hebben we jullie nodig! Wil je meer informatie en eventueel deelnemen? Kom dan zeker naar deze informatieve avond of volg digitaal (link volgt na inschrijving). Schrijf je in via onderstaande button en zien je graag op 16 december om 18u in de foyer van Vlaams Fruit aan de Lange Nieuwstraat 81 met 70 COVID safe zitplaatsen. De Stad Antwerpen zorgt voor een drankje.

Tot dan!
Team Buurtcomité Stadscampus


52 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Marc Dobbeleir
Marc Dobbeleir
Mar 27, 2022

deze inleidende vergadering was een goed initiatief. Is er al iets concreets mee gebeurd. Wij moeten nog een paar keer per week naar de blauwe lijn bellen, met matig resultaat. Sinds de heropening van de cafés concentreert de last zich toch wel rond café Barracuda, onze buren...

Like

Miel Van Opstal
Miel Van Opstal
Dec 18, 2021

Dankjewel iedereen die er bij was. Mochten er nog vragen zijn, kunt u me altijd bereiken via miel.vanopstal@antwerpen.be! Prettige feestdagen en graag tot volgend jaar!

Like
bottom of page