top of page

Werf Prinsenhof (PEDA)

Beste,

Graag stellen wij jullie op de hoogte van een aantal zaken:


1. Gepolierd Beton

Het gepolierde beton voor het gelijkvloers welke was voorzien op 25/09 is, in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving, niet door kunnen gaan.

Deze is opnieuw ingepland voor maandag 05/10

Deze werken gaan gepaard met tijdelijk moeilijkere passage ter hoogte van de Koningstraat aangezien hier een betonpomp + mixers zullen staan.

Ook het polieren van het beton kan mogelijke geluidshinder met zich meebrengen. Men voorziet echter stillere machines om deze hinder tot een minimum te beperken.

Het polieren van beton is weersafhankelijk. Hoewel dit binnen in het gebouw gebeurt en dus directe regenval niet hindert, kan een hogere vochtigheidsgraad het proces wel beïnvloeden.

Er wordt nagestreefd om deze werken zo snel mogelijk uit te voeren om de algehele hinder tijdens deze dag te beperken.

De opstelling van de betonpomp start om 6u00. Het eerste beton zal tussen 6u30 en 7u00 worden gestort. Tegen de middag zou het betonstorten klaar zijn. Daarna volgt het polieren wat mogelijks wat geluidshinder kan bezorgen.

2. Demontage Torenkraan

Tijdens het weekend van zaterdag 31/10 en zondag 01/11 tussen 06:00 en 21:00 zal de torenkraan in de Koningstraat gedemonteerd en afgevoerd worden met lange vrachtwagens via de Koningstraat, Keizerstraat en Prinsesstraat.

Vanuit de Stad Antwerpen wordt er voor deze periode een tijdelijk parkeerverbod ingericht in Prinsesstraat, Keizerstraat en Koningstraat.

We dringen erop aan op zaterdag 31/10 en zondag 01/11 tussen 06:00 en 21:00 géén voertuigen te parkeren in deze zone.

De aannemer rekent op een vrije en vlotte doorgang op deze dagen en dankt u voor uw medewerking en begrip. Alvast bedankt, Veel groeten, TEAM LIFE

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page